Найкращі оснастки для печаток від світових брендів

Оснастка для печаток фірми БелісВи відкрили свою фірму, організацію або зайнялися індивідуальним підприємництвом? Нескромне запитання, а чи є у Вас оснащення для печаток і штампів? Якщо ні, то чого ви чекаєте!

Пропонуємо вашій увазі оснастки для печаток від кращих світових брендів. Вони продаються окремо (якщо у вас вже є печатка вашого підприємства) і разом з фірмовим кліше для вашої організації.

Доступні фільтри

Відображаються усі з 28 результатів

Відображаються усі з 28 результатів

У нашому столітті в геометричній прогресії зростає число фірм і організацій. Прямо пропорційно зростає і попит на печатки, оскільки багатьом підприємствам, зі зрозумілих причин, потрібна індивідуальна печатка або штамп.

Виготовляють оснастки як пластику і металу. В оснастці може бути кругла ручка, оригінальна краплеподібна або ергономічна. Іноді потрібно купувати штемпельну подушку окремо, іноді це вже єдина конструкція.
Можна вибрати ручне оснащення і за кольором, що може стати в пригоді. Нерідко можна зустріти гербовий принт на ручках пластикових оснасток.

Якщо Вам до душі метал, то і для Вас знайдеться пара моделей з ручкою з латуні або алюмінію. Виглядає багато і престижно, нічого сказати. Найчастіше ручка має форму гриба, а подушка штемпельна вже вбудована і заправлена фарбою. Таке оснащення використовують для зразків печаток, які зроблені з гуми та у формі кола.

Дерево ж використовують для ручних оснасток, для печаток і штампів у вигляді прямокутника будь-якої довжини. Дерево користується популярністю багато в чому завдяки невисокій ціні.

Оснастка для печаток от Беліс

Трохи менш поширені напівавтоматичні оснастки. Вони мають ту саму подушку штемпельну і кнопку на ручці. Бувають такі печатки плоскими або опуклими, а зроблені, як правило, з металу або пластмаси.

Остання, але не за важливістю, це автоматичне оснащення штампів і печаток. Подібні оснастки призначені для печаток правильних геометричних форм і бувають просто незамінні, коли треба поставити велику кількість штампів. Такі оснастки зручно використовувати, і вони відносно недорогі, тому на ринку також користуються попитом.

У компанії belis.kiev.ua роблять і гербові печатки, яким завжди притаманна кругла форма. Такі печатки можуть використовувати лише державні установи. Фірма з великою кількістю філій може мати кілька додаткових печаток, які трохи відрізняються одна від одної. А якщо вона відрізняється від основної досить сильно, то їй необхідний порядковий номер.

Але теорія – теорією, а хотілося б поговорити і про те, що може запропонувати наш магазин. Асортимент великий, тож очі розбігаються, але не варто лякатися. Просто послідовно визначте, спочатку, для чого Вам потрібне оснащення (причому вони чудово підходять і для індивідуального користування). Потім вирішіть, якому матеріалу Ви віддаєте перевагу, яка форма Вам здається приємнішою і більш придатною, а потім сміливо гортайте каталог.

Телефонуйте за номером 0671853718

Гарних покупок!